dinsdag 9 juli 2024

Aankomst Oostenrijk

 

Dat was weer een lange rit naar Oostenrijk, maar nu word het weer twee weken genieten! En onze vakantie is al vast goed begonnen, en niet zo zeer met vlinders. 

Aangekomen op locatie, besluiten we nog even te rijden naar een veldje 8 min van ons huis vandaan. Dit veldje was bijzonder goed enkele jaren geleden, en dus sta ik al vast weer te trappelen! Toch valt het tegen als we daar aan komen, en zie ik slechts een dikkopje. Eigenlijk ook niet geheel raar als je weet dat hier veel geregend heeft vandaag. Maar dan roept Ron mij.. "er ligt hier een slang", en dat was niet een kleintje! Een schatting van een kleine meter lang ligt er midden op de weg een Ringslang. Wow wat gaaf! dat is er een om de dag goed mee te beginnen. Hij mocht dan wel niet meer in leven zijn, toch blijft het bijzonder! Ik ben benieuwt wat dit veldje ons nog meer gaat brengen..

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Voor het lapje gehouden door de Weerschijnvlinder

Ben ik even door het ooitje genomen! Weet je nog dat ik schreef over die ene dinsdag waar ik de Weerschijnvlinder zag, en de vele Mud-puddli...